Industroremont

O nama

zašto odabrati nas?
misija i vizija

Tvrtka Industroremont d.o.o. je osnovana 1993. godine u Slavonskom Brodu gdje i danas posluje. Primarna djelatnost tvrtke nakon osnivanja bila je izvođenje reparaturnih radova te radova održavanja u postrojenjima proizvodnje cementa. Tvrtka je stekla značajne reference i iskustva u cementnoj industriji, a prostor područja izvođenja radova bila je Republika Hrvatska, BIH i Kosovo.

2019. godine u tvrtci se mijenja vlasnička struktura te se s navedenom promjenom proširuje i područje djelatnosti. Tvrtka zadržava postojeće klijente iz cemente industrije, a ujedno kreće s izvođenjem radova u drugim industrijskim grana: industriji nafte i plina, petrokemijskoj industriji i energetici. Izvode se radovi novogradnje, sanacija i popravaka na tlačnoj opremi, čeličnim konstrukcijama, industrijskim cjevovodima i kotlovima, itd. 2020. godine kreće streloviti uspon broja zaposlenih kao i povećanje prom

Preko 25 godina iskustva

Stručni i sposobni radnici

Sigurnost i zaštita na radu

Pouzdanost i kvaliteta rada

site_image_05

NAŠA MISIJA

Naša misija je zadovoljstvo, razvijanje i održavanje dugoročnih poslovnih odnosa s partnerima poštujući visoke standarde koji se temelje na našem znanju i tradiciji, snažnoj društvenoj odgovornosti i povjerenju u uspješno izvršenje ugovorenih projekata.

site_image_27

NAŠA VIZIJA

Naša vizija jest postati vodeća regionalna tvrtka u montaži i održavanju industrijskih postrojenja koristeći znanje i iskustvo naših djelatnika, a kroz stalno ulaganje u kvalitetu i kompetentnost postati prepoznati i pouzdani partner.

Klijenti o nama